Fik sparket af DR: Nu er han endelig tilbage på skærmen

Kamille Isaksen

33 uger siden

|

25/01/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efter tre lange år vender DR-stjernen nu tilbage.

Dagens topnyheder

DR har præsenteret de 8 kunstnere og sange, der deltager i 'Melodi Grand Prix' i februar, hvor vinderen skal repræsentere Danmark i Malmø. Blandt deltagerne er der både velkendte og helt nye ansigter at finde, og det samme gælder en anden post.

Efter en treårig pause fra Eurovision-scenen, vender den velkendte danske kommentator Ole Tøpholm nu tilbage til rampelyset. Ole Tøpholm, der siden 2011 har været en fast stemme i de årlige Eurovision-shows, blev i 2021 erstattet af radioværterne Henrik Milling og Nicolai Molbech. Denne ændring vakte opsigt og skuffelse både blandt seerne og Ole Tøpholm selv. Nu er han dog klar til at genindtage sin plads i kommentatorboksen.

Det skriver HER&NU.

Ole Tøpholms tilbagevenden blev annonceret ved et pressemøde for årets Melodi Grand Prix. Om sin tilbagevenden siger han: "Ukrudt forgår jo ikke så let. Jeg er super glad for at være tilbage. Det er tre sæsoner, jeg har været ude, og det er ikke, fordi min Eurovision-interesse er faldet af den grund, bare fordi jeg fik sparket ud. Tværtimod har jeg holdt den ved lige." Han fortæller videre, at han har rejst rundt og fulgt konkurrencen, selv mens han var væk fra kommentatorrollen.

Ole Tøpholms exit fra Eurovision var ikke uden kontrovers. Efter hjemkomsten fra Liverpool sidste år, udtrykte han kritik af DR's strategi, hvilket placerede ham i opposition til kanalen. Men efter en periode med dialog, fandt Ole Tøpholm og DR tilbage til en fælles forståelse, hvilket førte til hans tilbagevenden.

Ole Tøpholm vil kommentere de to semifinaler og den store finale i Malmø den 7., 9. og 11. maj. Han lover, at hans karakteristiske entusiasme og gejst vil være intakt: "Det skal være landskampsstemning med den rød-hvide klaphat og fest. Jeg gør, som jeg plejer."

Denne nyhed er en glædelig overraskelse for mange Eurovision-fans, der har savnet Ole Tøpholms stemme og stil.