FCM mister nøglespiller i mesterskabskampen

admin

10 år siden

|

26/03/2014

Dagens topnyheder

FC Midtjylland mister en af sine vigtige spillere i resten af sæsonen.

Superligaens nummer et må undvære midtbanespilleren Izunna Uzochukwu for resten af sæsonen. Uzochukwu har pådraget sig en meniskskade og skal opereres allerede i løbet af onsdagen.

Det skriver FC Midtjylland på sin hjemmeside.

- Vi ærgrer os på Izunnas vegne over, at han ikke får mulighed for at spille med i de sidste kampe. Han har gennem de seneste sæsoner været en nøglespiller i FC Midtjylland, siger cheftræner Glen Riddersholm.

FC Midtjylland fører Superligaen til trods for en smal trup, og Glen Riddersholm er vant til at mangle vigtige spillere.

- Vi har gennem hele sæsonen måttet undvære afgørende profiler, men alligevel har vi stået sammen og fået skabt et fundament og et hold, som vi ikke kunne have regnet med under de betingelser, vi har haft, hvad skader angår, fortsætter træneren.

Med 10 kampe tilbage har FCM et forspring på to point til AaB og seks point til FC København. Cheftræner Glen Riddersholm har hele tiden været forsigtig med at udtale sig om holdets mesterskabsambitioner og muligheder. Nu siger han:

- På trods af den ærgerlige skadessituation er vi stadig fulde af optimisme. Vi har et koncept, som virker, en stærk kultur og et solidt kollektiv.

Izunna Uzochukwu har scoret to mål i Superligaen i denne sæson.

/ritzau/