FC Nordsjælland glæder sig til nøglekamp mod Esbjerg

admin

10 år siden

|

14/04/2014

Dagens topnyheder

FC Nordsjælland tager mandag aften imod Esbjerg i en kamp, der kan afgøre, om nordsjællænderne skal kigge nedad eller opad i sæsonens resterende kampe.

Offensivspilleren Uffe Bech ser frem til det vigtige opgør, som kommer i kølvandet på holdets nederlag til FC København i pokalturneringen.

- Vi har 100 procent fokus på Superligaen nu, og jeg glæder mig vildt til kampen mod Esbjerg.

- Det er en rigtig nøglekamp for begge hold, og vi skal nok give den gas, så det kan lykkes for os at få det bedste ud af sæsonafslutningen, siger Uffe Bech til klubbens hjemmeside.

Esbjerg og FC Nordsjælland har begge 33 point efter 25 runder, og vinderen kan mere eller mindre begrave nedrykningssnakken.

Uffe Bech forudser et intenst og seværdigt opgør på Farum Park.

- Esbjerg er et spændende hold, men jeg har en god fornemmelse. Kampen er meget vigtig for begge hold, og Esbjerg vil gerne være med til at spille fodbold.

Bech er netop tilbagevendt efter næsten et års pause på grund af en knæskade. Og den tidligere Lyngby-spiller er begejstret for igen at kunne deltage i kampene.

- Jeg satser på at kunne hjælpe holdet til nogle sejre her i slutningen af sæsonen, og det føles fantastisk at være tilbage på banen. Kan vi slå Esbjerg, bliver det rigtig sjovt.

Kampen på Farum Park fløjtes i gang klokken 19.00 mandag aften.

/ritzau/