Esbjerg-lejr efter sejr: Det bedste hold vandt

admin

10 år siden

|

24/03/2014

Dagens topnyheder

Esbjerg cruisede sig til sejren på NRGi Park mandag aften. Esbjergenserne scorede nærmest efter behov ved Hans Henrik Andreasen, Mushaga Bakenga og Martin Pusic.

Vestjyderne vandt fortjent, mener træner Niels Frederiksen.

- Jeg syntes, at vi var klart det bedste hold i dag. Vi havde bolden mest, vi producerede flest chancer og kom frem til flest afslutninger. Så det var en fin præstation over hele linjen, siger Esbjerg-træneren ovenpå sejren.

- Jeg syntes, at vi var gode til at holde i bolden. Vores bevægelighed var god, og vi lykkedes med at udfordre deres bagkæde, siger han.

En af Esbjergs trusler mod AGF-defensiven, Jakob Ankersen, er enig med sin træner og mener endda, at 3-0 sejren var for lille.

- Den kunne sagtens have været større. Vi arbejdede hårdt, og vi scorede på vores chancer. I hvert fald på nok af dem. Jeg syntes egentlig bare, at vi var klasser bedre end AGF, fortæller Ankersen og fortsætter:

- Vi spillede godt, og vi gjorde det svært for AGF. Det er ikke et dårligt hold. Vi spillede bare bedre end dem. Så det var bestemt ikke ufortjent, at vi vandt.

Sejren efterlader Esbjerg på femtepladsen med 32 point, et point færre end Brøndby på fjerdepladsen. Selvom pladsen i Europa er inden for rækkevidde beholder esbjergenserne fødderne på jorden.

- Ambitionen er stadig at overleve. Vores pointantal til bunden er uændret, men vi er kommet lidt tættere på toppen. Men som jeg hele tiden har sagt, skal vi have omkring 40 point, før vi sætter nye målsætninger, men lige nu går det meget godt, siger træner Niels Frederiksen.

Jakob Ankersen vil heller ikke begynde på den europæiske snak endnu.

- Med 15 point til stregen kigger vi mod Europa, fortæller han grinende.

/ritzau/