Eriksen har overgået egne forventninger i Tottenham

admin

10 år siden

|

20/05/2014

Dagens topnyheder

Landsholdsspilleren Christian Eriksen har i sin første sæson i Tottenham gjort det bedre, end han næsten turde håbe på.

Den 22-årige midtbanespiller har med 10 scoringer og 10 målgivende afleveringer været en profil på London-mandskabet.

Flere af Tottenhams fanklubber har samtidig hædret ham som sæsonens bedste spiller.

- Det er mere end, hvad jeg kunne havde drømt om eller forestillet mig. Man har altid hørt, at første sæson er tilvænning, men det er gået over forventning. Eller jeg vil sige, at det sluttede over forventning, siger Christian Eriksen.

Den tidligere Ajax Amsterdam-spiller bragede igennem i sin debut, men i efteråret var han i en periode ude af startopstillingen i Premier League.

- Afslutningen var god. Det samme var starten, men der var en periode, hvor jeg tvivlede på, om jeg skulle spille. Man prøver at overbevise sig selv om, at det burde man, og derfor er jeg meget tilfreds med afslutningen på sæsonen, siger han.

Christian Eriksen nåede i sin første sæson at træne under Andre Villas-Boas og senere Tim Sherwood. Begge er nu fyret, og efterfølgende er danskerens tidligere træner i Ajax Amsterdam, Frank de Boer, blevet nævnt i flere medier som mulig manager i Tottenham.

Danskeren vil dog ikke gå ind i den debat.

- Jeg vil ikke tale om træneren, siger Eriksen.

Christian Eriksen er i øjeblikket samlet med landsholdet, der på torsdag møder Ungarn i en venskabskamp i Debrecen. I næste uge kommer Sverige på besøg i Parken.

/ritzau/