DMI: Så koldt bliver det i dag

Henrik R

60 uger siden

|

23/07/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Vi får en dag, hvor temperaturen kommer til at ligge et godt stykke fra de 20 graders varme.

Dagens topnyheder

Danmark oplever i øjeblikket et køligt vejr med regn og spredte byger, som ser ud til at fortsætte den kommende uge. Et lavtryk over Irland bevæger sig mod øst og forventes at nå Danmark natten til mandag. Lavtrykket vil gå i stå i Skagerrak, inden det bevæger sig videre østpå torsdag morgen.

Søndag vil være overskyet med regn, dog med lidt sol i Nordjylland først på dagen. Temperaturen vil ligge mellem 15 og 18 grader, og der vil være let til frisk vind mellem øst og sydvest, ved kysterne stedvis op til hård vind. I aften og i nat vil det være overskyet med regn eller byger. Temperaturen vil falde til mellem 13 og 17 grader, og vinden vil være let til frisk fra forskellige retninger, ved kysterne op til hård vind.

Mandag vil starte med regn eller byger mod øst og nord, men efterhånden vil der komme lidt eller nogen sol og spredte byger. Temperaturen vil ligge mellem 17 og 22 grader, og vinden vil være let til frisk, der aftager til svag til jævn mest mellem sydvest og nordvest. Om natten vil det være skyet med spredte byger og temperaturen vil falde til mellem 12 og 15 grader. Vinden vil være svag til jævn fra vest og nordvest, ved kysterne stedvis frisk til hård vind.

Tirsdag vil byde på nogen sol, men også byger hist og her. Temperaturen vil ligge mellem 15 og 20 grader, og vinden vil være let til frisk fra nordvest og vest, ved kysterne stedvis hård vind til kuling. Om natten vil det være mest skyet med byger, især i den nordlige del af landet. Temperaturen vil falde til mellem 10 og 15 grader. Vinden vil være jævn til hård fra omkring vest, ved kysterne i den nordlige del af landet op til kuling.

Onsdag vil være mest skyet med regn og byger, der kan være med torden. Temperaturen vil ligge mellem 14 og 18 grader, og vinden vil være jævn til hård omkring vest, ved kysterne stedvis op til kuling. Om natten vil det være mest skyet og især over den nordlige del af landet byger. Temperaturen vil falde til mellem 10 og 15 grader, og vinden vil være let til frisk omkring vest.

Torsdag vil starte med mulighed for lidt eller nogen sol, men i løbet af dagen vil det blive overskyet fra sydvest og om natten vil der komme regn eller byger. Dagtemperaturen vil ligge mellem 15 og 20 grader, om natten vil den falde til omkring 15 grader. Vinden vil være let til frisk mellem syd og vest, senere svag til jævn fra forskellige retninger.

Fredag vil byde på lidt eller nogen sol med enkelte byger. Dagtemperaturen vil ligge mellem 18 og 23 grader, om natten vil den falde til mellem 10 og 15 grader. Vinden vil være svag til jævn omkring sydvest.

Lørdag og søndag vil fortsat være ustadige med ret uændrede temperaturer. Selvom vi er midt i juli, ser det ud til, at det kølige vejr vil fortsætte.