DMI melder ud: Nu kommer der regn

Henrik R

65 uger siden

|

19/06/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Der er regn på vej, lyder det i dagens kommentar fra DMI.

Dagens topnyheder

Efter en periode med pragtfuldt solskinsvejr over hele landet, kan de danskerne der har længtes efter en køligere og vådere himmel, snart ånde lettet op.

DMI skriver i dag i deres kommentar, at en for nogen længe savnet gæst, i form af en regnfront, nærmer sig landets sydvestlige regioner.

Dagen i dag startede smukt med solskin dominerende i de fleste områder. Men mens solen skinner, og folk nyder det varme vejr, lurer en ændring i vejret mod sydvest. DMI har indikeret, at en front med regn er på vej, hvilket kan betyde en afslutning på den tørre periode, som landet har oplevet.

Der er dog en vis usikkerhed om, hvor meget regn denne front vil medbringe. DMI påpeger, at der er et væld af forskellige prognoser, og at det er usikkert, om alle områder vil modtage regn i dag.

Men hvis man ikke får regn i dag, skal man ikke fortvivle.

Natten til onsdag og onsdag selv, byder på en ny mulighed for nedbør, ifølge DMI. Ligesom med dagens vejr, er der dog usikkerhed omkring de præcise nedbørsmængder.

Det er værd at holde øje med DMI's opdateringer for de mest nøjagtige og aktuelle vejrprognoser. For nu er det klogt at have paraplyen ved hånden og måske tage en pause fra solen, mens Danmark byder velkommen tilbage til en længe savnet gæst – regnen.