DMI melder om massiv kulde: 3 graders frost på vej

Emil Martesen

45 uger siden

|

26/10/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Inden længe finder en massiv kulde vej til Danmark.

Dagens topnyheder

Det noget så kedelige vejr fortsætter ufortrødent.

Der har nemlig ikke været meget at skrive hjem om på det seneste, når snakken falder på vejret.

Men der er ingen grund til at ånde lettet op.

Det løfter DMI sløret for.

Når der tages hul på den sidste del af ugen bliver det nemlig fortsat med skyerne og regnbygerne der beholder sit tag over Danmark.

Men det stopper ikke her.

På den anden side af weekenden venter der nemlig en massiv kulde.

Natten til tirsdag bliver der i den nordvestlige del af landet stedvis ned mellem frysepunktet og tre graders frost, mens den resterende del af landet får mellem to og otte graders varme.

Og natten til onsdag bliver ingen undtagelse.

I første omgang skal weekendens vejr dog overstås. Vejr der bedst beskrives som gråt og kedeligt.

Fredagen byder nemlig på mest skyet og stedvis byger, mens der sidst på natten kommer regn i den sydligste del af landet. Dagtemperatuerne bliver mellem 5 og 10 grader, koldest i Nordjylland, om natten mellem 3 og 8 grader. Let til frisk vind fra øst og nordøst.

Og når danskerne ruller gardinerne fra lørdag morgen bliver det igen til skyet vejr og perioder med regn de fleste steder. Om aftenen og natten skyet med regn de fleste steder, ud på natten dog opholdsvejr med nogen opklaring sydfra.

Søndagen bliver mest skyet med regn eller byger en stor del af tiden med svag til frisk vind fra forskellige retninger, ved kysterne stedvis hård vind eller kuling.

Og mandag melder kulden så sin ankomst, hvor der efter en dag med regn og byger en stor del af tiden, bliver god grund til at bytte efterårsjakken ud med en lidt tykkere en af slagsen.