Derfor kommer der ikke X-factor fredag aften

Kamille Isaksen

35 uger siden

|

17/01/2024
Nyheder
Foto: Lasse Lagoni/TV 2
Foto: Lasse Lagoni/TV 2
Dette er anden gang på kort tid, at 'X Factor' må justere sin sendetid.

Dagens topnyheder

Hvis du havde tænkt dig at tænde for tv’et fredag aften for at se denne uges afsnit af underholdningsprogrammet ‘X Factor’, kan du godt begynde at lægge andre planer. 

I denne uge må det populære underholdningsprogram 'X Factor' nemlig trække sig tilbage for en helt anden national begivenhed. TV 2 har annonceret, at udsendelsen, som normalt vises fredag aften klokken 20.00, flyttes til lørdag aften for at gøre plads til Danmarks håndboldlandsholds kamp mod Sverige. 

Det skriver Ekstra Bladet

Dette er anden gang på kort tid, at 'X Factor' må justere sin sendetid, idet programmet sidste uge også måtte vige pladsen, den gang til fordel for et hyldestshow til dronning Margrethe.

Trods ændringer i sendeplanen, er der gode nyheder for 'X Factor'-fans. TV 2 har nemlig bekræftet, at ugens afsnit vil være tilgængeligt på TV 2 Play fra fredag morgen, så seerne ikke går glip af de spændende øjeblikke i showet.

Denne uges afsnit byder på en særlig begivenhed, nemlig årets 6 Chair Challenge, hvor deltagerne skal kæmpe for deres plads i konkurrencen. Et afsnit, som hvert år er fuld af spænding, godt humør og gode sange.