'Den som dræber' vender tilbage: Her er alt, du skal vide

Kamille Isaksen

3 uger siden

|

28/08/2024
Nyheder
Foto: YouTube / Prime Video Danmark
Foto: YouTube / Prime Video Danmark
Fjerde sæson af 'Den som dræber - fanget af mørket' får premiere den 27. september.

Dagens topnyheder

Den tog danskerne med storm fra første afsnit, og sidenhen er det blevet til tre sæsoner af den populære serie ‘Den som dræber - fanget af mørket’. 

Siden det sidste afsnit af sæson 3 blev sendt, har danskerne spændt ventet på en efterfølger, og netop dette er nu tilfældet. 

‘Den som dræber – fanget af mørket’ er nu på vej med sin fjerde sæson, og forventningerne er tårnhøje. 

Den nye sæson, der snart får premiere på Prime Video, byder på en fortsættelse af de nervepirrende begivenheder, som har gjort serien til en favorit blandt krimifans.

I den nyeste sæson følger vi igen psykologen Louise Bergstein, spillet af Natalie Madueño, og drabsefterforskeren Frederik Havgaard, spillet af Simon Sears. 

Sådan skriver Vi elsker serier

De står over for en sag, der ryster både Danmark og Sverige, efter en ung mand, nyligt løsladt fra fængslet, brutalt bliver likvideret. 

Dette mord sætter gang i en række hændelser, der får alvorlige konsekvenser og udfordrer grænserne mellem retfærdighed og hævn.

Se de første glimt

Traileren, som netop er blevet frigivet, giver os et glimt af den dystre atmosfære, der kendetegner serien, og introducerer også Besir Zeciri i en tilsyneladende central rolle.

Udover de velkendte ansigter som Natalie Madueño og Besir Sears, kan seerne glæde sig til at se skuespillere som Cyron Melville, Dag Malmberg, Kajsa Ernst, Maria Cordsen, Rasmus Hammerich, Clint Ruben og Julia Ragnarsson i denne sæson. 

Med en blanding af erfarne skuespillere og nye tilføjelser til castet, lover fjerde sæson at levere spænding og drama på højt niveau.

Den fjerde sæson består af otte episoder, hver af cirka 45 minutters varighed, og vil være tilgængelig på Prime Video fra den 27. september. 

Du kan se hele traileren her: