Dansk VM-back har rejst sig fra sygesengen

admin

10 år siden

|

14/05/2014

Dagens topnyheder

Der er positive meldinger fra VM-lejren om ishockeylandsholdet om stærke back Markus Lauridsen, der måtte undvære tirsdagens kamp mod Italien på grund af virus og feber.

Lauridsen har rejst sig fra sygesengen, er feberfri, og der er begrundet håb om, at han kan være med mod Canada torsdag eftermiddag.

- Nu handler det bare om, hvor lang tid han skal bruge på at samle kræfter efter sådan en omgang, siger landsholdets læge Per Albæk.

- Han har ikke feber længere. Om han skal spille mod Canada, er op til ham selv og landstræner Janne Karlsson, og den beslutning bliver først taget på kampdagen. Det ser dog positivt ud, siger Albæk.

Markus Lauridsen, der på spillerhotellet normalt deler værelse med sin bror Oliver, har de seneste dage måttet opholde sig på en anden etage end resten af den danske trup.

Man har ikke villet risikere, at han skulle smitte nogle af de øvrige danske spillere, og da hele holdet tirsdag aften fejrede sejren over Italien ved at gå på bøfrestaurant, måtte Lauridsen blive hjemme.

- Men da vi kom hjem, var Markus oppe og var klar i øjnene. Han er ved at være frisk, siger Per Albæk.

Markus Lauridsen var på isen i sammenlagt godt 32 minutter mod Sverige og Norge, inden han måtte følge mødet med Italien hjemme fra hotellet.

/ritzau/