Cornelius efter afbrændere: Jeg leverede god indsats

admin

10 år siden

|

14/04/2014

Dagens topnyheder

FC Københavns hjemvendte angriber Andreas Cornelius har haft svært ved at finde topformen i foråret.

Søndag aften vandt FCK knebent 1-0 over AGF på et mål af indskiftede Igor Vetokele, mens Cornelius brændte et hav af chancer.

Cornelius hæfter sig dog mest ved, at han kom frem til mulighederne, og at FCK fik de tre point.

- Jeg er bare glad for, at vi vandt kampen, og at jeg kom frem til alle de chancer, så det er egentlig det vigtigste, som jeg kan tage med, siger Cornelius.

- På nær afslutningerne, så synes jeg, at jeg leverede en god præstation, og jeg synes faktisk, at jeg var uheldig med en eller to af afslutningerne.

- Dem skulle jeg have scoret på, men min arbejdsindsats og evne til at holde fast i bolden, synes jeg, var fin, påpeger han.

Målene skal nok komme, er Cornelius sikker på, fordi fysisk føler han sig i god form.

- Jeg kan ikke se, hvordan jeg fysisk kan blive bedre. Jeg kan udvikle en masse ting, men jeg føler, at forudsætningerne for, at jeg kan præstere på højeste niveau, er der, mener Cornelius.

FCK spillede generelt ikke op til sit bedste mod AGF, som holdt stand i over 80 minutter, men der mangler ikke meget i københavnernes spil, vurderer Cornelius.

- Vi spillede en god kamp, og vi var de bedste på banen. Vi skabte mange chancer, og det er den største forudsætning for at score mål. Vores angrebsspil er blevet bedre, og jeg synes, at vi er på vej i den rigtige retning.

- Vi skal forsætte arbejdet med at skabe flere chancer. Vi skal selvfølgelig også arbejde på at få puttet bolden ind.

- Men det er noget, som vi gør i hverdagen, og det er ikke sådan, at vi skal til at genopfinde den dybe tallerken, lyder det fra Cornelius.

- Vi kunne godt have afgjort det tidligere, for vi havde chancerne, men sådan blev det ikke, og så skal vi bare være glade for, at vi vandt, for det er det vigtigste, tilføjer han.

Cornelius ser stadig en chance for at tage andenpladsen fra FCM, som er tre point bedre end FCK. Men han maner til besindighed.

- FC Midtjylland er stadig foran os og skal tabe nogle point, så jeg tror, at vi skal koncentrere os om os selv og vores egne kampe, siger Cornelius.

/ritzau/