Citys manager tror stadig på guldchancen

admin

10 år siden

|

13/04/2014

Dagens topnyheder

Det dramatiske 2-3-nederlag til Liverpool søndag eftermiddag var en streg i Manchester Citys regning, men det betyder ikke farvel til guldet for den ambitiøse klub.

Det siger Citys manager Manuel Pellegrini efter kampen. Han peger på, at hans hold har spillet to kampe færre end Liverpool, og ved at vinde dem kan Manchester City hente seks af de syv point, der er op til Liverpool.

- Hvis vi vinder de to kampe, vil vi være et point bag Liverpool, som stadig skal møde Chelsea. Mesterskabskampen sluttede ikke i dag, siger Manuel Pellegrini til BBC Sport.

- Vi vil stadig slås for det. Mange ting kan ske, inden sæsonen er forbi.

Pellegrini havde set sit hold tabe en underholdende og tempofyldt kamp, hvor Liverpool var bedst i første halvleg, mens Manchester City var ovenpå efter pausen.

En slem fejl af normalt pålidelige Vincent Kompany spillede dog de tre point over i hjemmeholdets hænder.

- Det var en meget flot kamp, fordi det var to hold, der gerne ville angribe. Vi fortjente et bedre resultat og var meget uheldige. Vi spillede en virkelig god anden halvleg, hvor der kun var et hold på banen, og vi havde chancer nok til at vinde.

- Men Liverpool spillede også godt - især i de første 20 minutter. Normalt er Vincent Kompany en fremragende forsvarsspiller, men i dag lavede han en fejl, siger Manuel Pellegrini.

Hans tropper skal i aktion igen på onsdag, hvor bundproppen Sunderland kommer på besøg i Manchester.

/ritzau/