Brøndbys midtbanekomet kan være ude i tre måneder

admin

10 år siden

|

14/03/2014

Dagens topnyheder

Superligaklubben Brøndby må undvære sin midtbaneprofil Christian Nørgaard i minimum en måned - og i værste tilfælde kan det 21-årige talent være ude i tre måneder.

Nørgaard kom galt af sted under træningen torsdag, og fredag kunne lægerne på Gildhøj Privathospital konstatere, at han har pådraget sig en ledbåndsskade i knæet.

Brøndbys cheftræner, Thomas Frank, er frustreret over at miste den unge midtbanespiller, der er startet inde i samtlige af Brøndbys kampe i foråret.

- Det er jo nærmest til at tude over på Nørs (Nørgaards, red.) vegne. Uanset hvem det er, der er ude med længerevarende skader, så gør det ondt helt ind i hjertet på én, fordi man ved, hvor vigtigt det er for spillerne at få lov at spille fodbold.

- Nør har været inde i en rigtig god periode, og derfor er det utrolig ærgerligt, at han bliver slået lidt tilbage nu, siger Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

- Omvendt er han en mentalt stærk fyr, så han skal nok komme igennem perioden, og vi er slet ikke i tvivl om, at vi ser en stærkere udgave af Nør, når han er tilbage for fuld damp – forhåbentlig allerede om en måned.

Brøndby møder søndag formstærke Esbjerg på udebane.

/ritzau/