Boksebrødre skal begge i aktion i Moskva

admin

10 år siden

|

13/05/2014

Dagens topnyheder

Boksebrødrene Patrick og Micki Nielsen er begge ubesejrede indtil videre.

Søndag 1. juni skal begge brødre i aktion i Moskva, hvorfor de kan holde hinanden ved selskab på rejsen til Rusland - og støtte hinanden fra nærmeste hold.

Stævnets hovedkamp er Patrick Nielsens titelkamp i mellemvægt, hvor danskeren møder russeren Dmitry Chudinov i en kamp om et sekundært bælte i mellemvægt.

Ved samme stævne skal Micki Nielsen i aktion mod den aldrende ukrainer Igor Polypenko, der blot har vundet fire af sine 22 professionelle kampe.

Micki Nielsen kan med en sejr over ukraineren revanchere landsmanden Peter Gram, der overraskende tabte til Polypenko på knockout i første runde i Esbjerg i april.

- Jeg forventer en god kamp. Jeg var til stede under hans kamp mod Gram, og han ligner en farlig fighter, siger Micki Nielsen om sin kommende modstander.

- Jeg vil være velforberedt, og jeg er overbevist om, at jeg vinder, siger Micki Nielsen videre i en pressemeddelelse.

Micki Nielsen har en pletfri rekordliste på 13 sejre i 13 kampe. 10 gange har han stoppet sin modstander før tid. Kampen i Moskva er sat til maksimalt otte omgange.

Storebror Patrick Nielsen har vundet alle sine 22 professionelle kampe, halvdelen af dem på knockout.

Patrick Nielsen bokser i Moskva om bokseforbundet WBA's interim-titel i mellemvægt. Kampen er sat til maksimalt 12 omgange.

/ritzau/