Benfica-træner: Finalens bedste hold tabte

admin

10 år siden

|

15/05/2014

Dagens topnyheder

Benficas europæiske finalemareridt fortsætter. Da portugiserne onsdag tabte Europa League-finalen med 2-4 efter straffesparkskonkurrence til Sevilla, var det holdets ottende europæiske finalenederlag i træk.

Nederlaget blev kun sværere at kapere al den stund, at Benfica set over de 120 minutter i åbent spil havde spillet bedst, havde angrebet mest og skabte flest chancer. Det ærgrede den tabende træner.

- Sevilla startede bedst, men som kampen skred frem, forbedrede vi os og var det bedste hold. Vi viste vores styrke og skabte chancer, men kunne ikke score.

- I den forlængede spilletid håbede Sevilla mest på straffespark. Det bedste hold i selve kampen vandt ikke Europa League, siger Benficas træner, Jorge Jesus, ifølge AFP.

Efter spansk dominans i det første kvarter var Benfica i teten i stort set resten af kampen.

Men da holdene nåede frem til den afgørende straffesparkskonkurrence, lod Benfica-spillerne pludselig til at være mærket af finalekomplekset, der har været et stort tema op til kampen.

Således misbrugte Oscar Cardozo og Rodrigo på det andet og tredje spark efter svage forsøg, mens Sevilla scorede sikkert på alle sine fire forsøg.

/ritzau/