Ashley Cole tror ikke på fremtid i Chelsea

admin

10 år siden

|

20/05/2014

Dagens topnyheder

En spanier med et kringlet navn står i vejen for Ashley Coles fortsatte tilhørsforhold til Chelsea, som han har spillet for i otte sæsoner.

César Azpilicueta har overhalet Cole som manager José Mourinhos foretrukne spiller på venstre back, og derfor er der ikke meget, der tyder på at den 33-årige englænder får forlænget sin kontrakt.

Han har også allerede sagt farvel til klubben på Twitter.

- Jeg overvejer mine muligheder for næste sæson sammen med min agent, og desværre ser det ikke ud til, at Chelsea er en af dem.

- Tak til Chelsea FC for at have gjort mine otte års arbejde til en fornøjelse. Hele staben og spillerne, vi har været igennem en del, både godt og skidt, skriver han.

José Mourinho har dog sagt, at han gerne vil beholde Ashley Cole, selv om det kun er blevet til 15 kampe fra start i den forgangne Premier League-sæson.

33-årige Cole blev tidligere på måneden tilbudt en reserveplads til Englands VM-trup, men takkede nej og bekendtgjorde, at han har spillet sin sidste landskamp.

Ashley Cole har kun spillet for London-klubber i sin karriere. Han begyndte seniorkarrieren i Arsenal, var en sæson udlejet til Crystal Palace og har siden 2006 spillet for Chelsea.

/ritzau/