Agger-mål hjælper Liverpool til ligegyldig sejr

admin

10 år siden

|

11/05/2014

Længe troede Liverpools fans, at dette skulle være sæsonen, hvor klubben efter 24 års venten endelige skulle vinde det engelske mesterskab igen.

Resultaterne har dog ikke flasket sig på det seneste, og på sidste spilledag stod det hurtigt klart, at chancen for at hæve pokalen formentlig var forpasset, da Manchester City bragte sig foran mod West Ham.

Det reducerede hjemmekampen mod Newcastle til et opgør, hvor det mest af alt handlede om at sige pænt farvel og tak til publikum på Anfield.

Det skete med en 2-1-sejr over Newcastle, hvor Daniel Agger markerede sig med et par store hovedstødschancer og sit andet mål i sæsonen, efter at han for en gangs skyld startede inde.

Agger fortrængte Mamadou Sakho fra startopstillingen og spillede en rigtig god kamp. Han var uden skyld i det mål, der bragte Newcastle foran i kampen.

Det var forsvarskollegaen Martin Skrtel til gengæld. Slovakken stak benet frem for at blokere et Newcastle-indlæg, men ramte bolden på knæet, så den gik i eget net til pausestillingen 0-1.

Lidt af en dukkert for Liverpool, der også virkede som et hold, som ikke rigtigt troede på miraklet.

Men Agger fik pustet liv i sit mandskab midtvejs i anden halvleg, da han dukkede op ved bageste stolpe i forbindelse med et frispark og sparkede bolden i mål.

Det vækkede hjemmeholdet, der to minutter efter bragte sig foran 2-1 efter næsten samme opskrift. Denne gang var det Daniel Sturridge, der stod rigtigt placeret.

Det blev for meget for Newcastles Shola Ameobi, der brokkede sig til et rødt kort, og senere måtte gæsternes Paul Dummett samme vej for en hård tackling på Luis Suarez.

Liverpool kunne dog ikke udnytte overtallet og slutter dermed på andenpladsen i Premier League to point efter Manchester City.

Det betyder, at holdet i næste sæson for første gang siden 2009 er med i Champions League-gruppespillet.