AGF-træner: Vi må bare arbejde endnu hårdere

admin

10 år siden

|

13/04/2014

Dagens topnyheder

AGF har ikke scoret i fire kampe i træk. Og det er endt med nederlag i alle fire kampe - senest i søndagens 0-1-nederlag til FC København i Parken.

Sejrsmålet blev scoret få minutter før tid og betyder, at AGF kun er to point over nedrykningsstregen. AGF-træner Jesper Fredberg er klar over situationens alvor.

- Det er mentalt hårdt, og man kan også se, at det gør ondt på spillerne. Det er fordi, at de så gerne vil det. Der er en ekstrem stor lyst og ærgerrighed til at ville lykkes med det, vi er i gang med.

- Nederlaget kommer ikke til at mindske troen på det, vi er i gang med. Vi er enige hele banden om, hvordan vi skal lykkes med det. Og vi må bare arbejde endnu hårdere, lyder det fra AGF-træneren.

På torsdag kommer topholdet FC Midtjylland en tur til Aarhus, og spillerne skal hurtigt op på hesten igen.

- Vi rejser os ved at være mentalt stærke. Vi skal bearbejde og skille tingene ad og se, hvad der var godt, og hvad der var skidt.

- Resultatet er ikke godkendt, det kan vi ikke bruge til noget. For situationen er spids dernede, og nedrykningsspillet er godt i gang. Vi ville rigtig gerne have haft et point, siger Fredberg.

AGF stod godt defensivt mod FCK, men alligevel endte det med nul point.

- Spillemæssigt kan vi godt tage noget med herfra - bortset fra de første 10 minutter, hvor vi kom under et hårdt tryk.

- Da vi havde redet stormen af, så kom vi godt ind i kampen. Vi turde spille fodbold med FCK og kom også frem til nogle chancer, som vi kunne have scoret på.

- I anden halvleg kom vi ikke ud og fik sat spillet, som vi gerne ville. FCK kom med et hårdt pres, som vi ikke formåede at spille os ud af. Og så gjorde det ondt, at de fik et mål så kort før tid, forklarer Fredberg.

/ritzau/