AaB besejrer FC København i pokalfinalen

admin

10 år siden

|

15/05/2014

AaB vandt torsdag aften den danske pokalfinale med en overbevisende sejr på 4-2 over FC København i Parken.

Kampen var særdeles intens, og duellerne var hårde, hvilket fire gule kort i den første halve time vidnede om.

FCK var ellers bedst i begyndelsen og kom foran efter 18 minutter, da Andreas Cornelius headede et indlæg fra Lars Jakobsen ind til 1-0.

Men inden for tre minutter vendte AaB billedet med to næsten identiske mål. I begge tilfælde headede Rasmus Thelander hjørnesparksindlæg i mål, og AaB kunne holde pause foran 2-1.

Efter pausen scorede AaB igen to gange inden for få minutter, da Jakob Ahlmann og Søren Frederiksen sørgede for den reelle ydmygelse til 4-1, inden Rurik Gislason reducerede til 2-4 kort før tid.