3-årige Emil forsvandt fra børnehaven: Nu har forældrene taget stor beslutning

Kamille Isaksen

3 uger siden

|

29/08/2024
Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Den ubehagelige oplevelse har fået familien til at genoverveje, om Emil skal fortsætte i børnehaven.

Dagens topnyheder

Da nyheden spredte sig om, at en 3-årig dreng var forsvundet fra sin børnehave, sad størstedelen af Danmarks befolkning på kanten af deres stole.

Drengen blev meldt savnet fra en børnehave i Frederikssund, hvilket straks førte til en omfattende eftersøgning iværksat af Nordsjællands Politi.

Politiets efterlysning fik frivillige til at strømme til i en strid strøm, og alle var klar på at give en hånd med for at finde den 3-årige dreng.

Foto: Presse-fotos.dk

Det viste sig at bære frugt, og den 3-årige dreng blev fundet i god behold.

Ifølge Nordsjællands Politi var det en borger, der fandt den 3-årige dreng, som nu er blevet genforenet med sine forældre.

Du kan se det opslag, som politiet lagde op i forbindelse med sagen herunder:

Efter hændelsen har hans forældre nu truffet en vigtig beslutning om hans fremtid i institutionen. 

Den ubehagelige oplevelse har fået familien til at genoverveje, om Emil skal fortsætte i den pågældende børnehave.

Forældrenes beslutning

Efter hændelsen har Emils forældre, Sune Fundal Køhnke-Månsson og hans partner, brugt tid på at overveje, om deres søn skal vende tilbage til Børnehuset Stenhøjgård.

Sune fortæller til TV 2 Kosmopol, at det oprindeligt var planen, at Emil skulle være startet i børnehaven igen om mandagen, men forældrene følte sig utrygge ved tanken.

"Af flere grunde har vi ikke haft lyst til at sende ham tilbage," siger Sune og understreger, at familien derfor har besluttet, at Emil ikke skal fortsætte i den institution, hvorfra han forsvandt.

Kommunens reaktion

Frederikssund Kommune har også reageret på hændelsen og har taget skridt til at forbedre sikkerheden omkring børnehaven.

Den 20. august undersøgte kommunens ejendomsafdeling hegnet omkring Børnehuset Stenhøjgård og udførte nødvendige reparationer.

Desuden har kommunen indhentet tilbud på en komplet udskiftning af hegn og låger.