21-årig mand tiltalt for at belure og beføle sovende børn i dansk by

Kamille Isaksen

49 uger siden

|

03/10/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I alt er den unge mand tiltalt for 40 tilfælde af husfredskrænkelser og blufærdighedskrænkelser.

Dagens topnyheder

Den 21-årige mand blev i maj anholdt af politiet, efter han om morgenen var trængt ind i soveværelset til en sovende 11-årig pige. 

Manden var kun iført underbukser, da han blev anholdt af politiet. Her havde han ikke bare befølt pigens fødder, men også onaneret til sædafgang. 

Lige siden episoden har manden siddet fængslet, og nu står den 21-årige mand og skal for retten i næste uge.

Han er tiltalt for 40 tilfælde af husfreds- og blufærdighedskrænkelse. 

I alle disse tilfælde er manden tiltrængt for at ville trænge ind i boliger med hensigten om at indfinde sig på børneværelserne for enten at belure de sovende børn samt beføle deres fødder. 

Det skriver Sjællandske Nyheder

Det lykkedes dog ikke for den 21-årige mand størstedelen af tiden, fordi han ikke kunne trænge ind i huset. I andre episoder blev han opdaget, hvorefter han stak af.

Ifølge anklageskriftet har det dog lykkedes den unge mand at trænge ind på børneværelser hele ni gange. I disse tilfælde belurede han børnene, mens de sov, og i fire tilfælde skulle han have ført ved deres fødder. 

Disse krænkelser skulle angiveligt have fundet sted mellem maj 2020 og maj 2023 i Trekroner og i Roskilde. 

Disse tilfælde er dog ikke de eneste gange, hvor den 21-årige mand har brudt ind. Førhen i 2009 har han været dømt for at trænge ind i et hus, hvor han endte oppe på husets teenagedatters værelse, hvorefter han befølte hendes fødder. Hun vågnede af berørelsen, og så manden med en kniv i hånden, hvorefter han stak af. 

Her blev han idømt en delvist betinget dom på seks måneders fængsel.