Madens magi udfolder sig ofte under emhætten.
Men alting kommer med en pris.
Der gemmer sig nemlig en skjult udfordring, som mange overser: rengøringen af emhætten.
Det skriver El Español.
De løfter samtidig sløret for, hvordan man med simple husmortricks kan forvandle den fedtede emhætte til et skinnende midtpunkt i køkkenet.
Med et nik til hjemmets traditionelle visdom, byder guiden på løsninger, der spænder fra det naturlige til det næsten glemsomme, og det kan gøre enhver rengøringsopgave til en leg.
Kernen i disse rengøringsmetoder er en tilbagevenden til det basale; vand og citron, eller den lige så pålidelige duo af vand og eddike, der kan bekæmpe selv det mest stædige fedt.
Disse ingredienser bliver tit helte i køkkenet, og denne historie er ingen undtagelse.
Alt du skal bruge er blot en blød svamp eller klud, som er nøglen til at undgå ridser og skader på emhættens overflade, og en dampende gryde med vand og citron under emhætten for at løsne fedtet.
Men du kan også ty til andre metoder som den gamle trofaste, bikarbonat. Ved at opvarme en opløsning af bikarbonat under emhætten, bliver det muligt at opløse det genstridige fedt.