Vidste du, at en simpel skål med salt kan gøre underværker for dit køleskab?
Selvom vi alle har salt stående i køkkenet til madlavning, er det måske ikke lige det første, man tænker på at placere i køleskabet.
Men faktisk kan det spare dig for en masse spild og få dine grøntsager til at holde længere.
Fugt er ofte en skjult synder, når det kommer til madspild. Den overskydende fugt, der samler sig i køleskabet, kan få grøntsager til at blive slatne og miste deres friskhed på rekordtid.
Og her kommer saltet på banen.
Ved blot at placere en lille skål med salt i dit køleskab, kan du absorbere fugten og dermed forlænge levetiden på dine grøntsager.
Tricket er simpelt: Når saltet har absorberet fugten i køleskabet, skiftes det blot ud med nyt salt hver anden uge.
Næste gang du handler, kan du overveje at tage en ekstra skål med salt frem, så du ikke kun krydrer maden, men også optimerer opbevaringen i køleskabet.
Du kan se tricket i aktion her: