Der er ikke meget at skrive hjem om, hvis man får opgaven at hakke løg.
Tårerne holder sig bestemt ikke tilbage, når de strømmer ned af kinderne, mens øjnene svier som aldrig før.
Men heldigvis synger det på sidste vers - i hvert fald, hvis du følger dette smarte tip.
Og det eneste du behøver er en fryser, og så er du ellers klar til at se tippet bære frugt.
Du skal nemlig blot lade løgene ligge i fryseren i 15 minutter, før du hakker dem.
Humlen er, at når løgene bliver frosne, så bliver de nemmere at skære, og du vil opleve, at der bliver frigivet færre svovlgasser, som normalt er årsagen til tårevædede øjne.
Svovlgasserne fordamper stadig, men de bliver fanget i iskrystallerne og når ikke dine øjne.
Og det er altså en ganske simpel løsning, der kan gøre en stor forskel for din irritation, når du skærer løg.
Du kan sågar nemt planlægge at fryse løgene, inden du begynder at tilberede maden, og de vil være klar til at hakke, når du er det.
Dette tip er især nyttigt, hvis du skal tilberede store mængder løg, da det vil mindske den samlede mængde svovlgasser, der frigives i luften.
Og tippet, der allerede har fået et hav mennesker til at klappe lidt ekstra i hænderne, virker da også som en banal ting, men den kan gøre en stor forskel i din madlavning.
Du kan se tippet herunder: