Populær skuespiller afviser igen og igen: Vil ikke deltage i 'Vild med dans'

Sarah S

1 uge siden

|

11/09/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vi kommer nok aldrig til at se ham på dansegulvet i Vild med dans.

Dagens topnyheder

Der er ingen tvivl om, at Kurt Ravn er en eftertragtet skuespiller. Med sine mange talenter spænder han over både skuespil, komik og sang, hvilket har gjort ham til en elsket figur i dansk underholdning.

Men på trods af sine imponerende evner, er der én ting, den 76-årige skuespiller absolut ikke vil kaste sig ud i.

Om Kurt Ravn nogensinde vil lære at danse, er et åbent spørgsmål, men én ting er sikkert: Han har ingen interesse i at prøve kræfter med dansens verden – og det har han gjort klart flere gange.

"Jeg er blevet spurgt et par gange, om jeg vil være med i Vild med dans, men det har jeg ikke rigtig lyst til," afslører Kurt Ravn i et interview med Ekstra Bladet. Helt uden at blive spurgt igen, skyder han afvisningen af programmet ned på én simpel årsag: "Det interesserer mig ikke så meget."

Kurt Ravn, der har haft en alsidig karriere inden for skuespil, komik og sang, føler ikke, at han har behov for at kaste sig ud i endnu en genre. Hans karriere har allerede budt på en bred vifte af muligheder, og at lære at danse ligger derfor ikke højt på hans liste.

Selvom TV 2 har spurgt ham flere gange for at være helt sikker på, at han ikke har ændret mening, er Kurt Ravn sikker på, at svaret stadig vil være det samme, hvis de spørger en tredje gang: Nej, dans er ikke noget for ham.