Overrasker: Janni og Karsten dukker op sammen igen

Sarah S

5 dage siden

|

13/09/2024
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Nu dukker parret op sammen igen.

Dagens topnyheder

Janni og Karsten er fortid – i hvert fald som ægtepar. Men snart kommer vi alligevel til at se dem sammen igen, det sker når de vender tilbage på skærmen søndag den 22. september.

Her er de med i TV 2-programmet ‘Størst’, hvor Peter Ingemann er vært. Programmet vender nemlig nu tilbage efter hele fem års pause, og i den kommende sæson har tv-værten altså været en tur forbi Kenya, hvor han har tilbragt tid med blandt andet Janni og Karsten.

Programmet er optaget før skilsmissen, som begyndte at rulle i juni, efter at Janni i et brev havde bedt Karsten om at ‘sætte hende fri‘.

Optaget tidligere i år

Forholdet mellem det nu tidligere ægtepar er særdeles betændt. Faktisk har de overhovedet ingen kontakt, og Karsten har blandt andet låst Janni ude af palæet Vedbæklund, hvor hun boede sammen med ham.

Men i Størst ser vi altså parret sammen, inden alt dette blev skudt i gang.

Episoden af ‘Størst’ der kommer den 22. september har titlen ‘På safari i Karen Blixens Kenya‘ og om programmet skriver TV 2:

“Peter rejser til Kenya i fodsporene på Danmarks største forfatterinde, Karen Blixen. Her møder han masaifolket, som hun var så fascineret af, og på safari kommer Peter helt tæt på Afrikas vilde dyr. Karsten og Janni Ree byder ham på gin/tonic, selvom de ellers har hørt, at han er temmelig kedelig.”

Det er andet program i sjette sæson, som har premiere på søndag.