Nu deler Line Hoffmeyer vigtige nyheder

Kamille Isaksen

53 uger siden

|

11/10/2023
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Nu kan den populære influencer endelig dele gode nyheder om helbredet.

Dagens topnyheder

Den seneste tid har ikke været nem for den populære influencer Line Hoffmeyer.  

Efter et krævende efterår, der involverede gentagne hospitalsindlæggelser og en skræmmende medicinoverdosis i september, kan hun nu omsider ånde lettet op.

I en story på nylig hendes Instagram-profil deler Line Hoffmeyer nemlig gode nyheder i forbindelse med sit seneste lægebesøg. 

Hendes læge har nemlig givet hende et opkald og fortalt, at hendes medicintal endelig er vendt tilbage til et normalt niveau efter en periode med bekymringer grundet den tidligere medicinoverdosis.

Influenceren havde dog været bekymret for sit helbred, idet hun havde pådraget sig en forkølelse efter hendes romantiske udflugt med kæresten, Lasse Rimmer. 

Alt taget i betragtning ser Lines tal fine ud. I sin story fortæller hun også sine følgere, at hun i denne måned kan fortsætte med en lav dosis.

Denne nyhed er fantastisk nyt, idet hun frygtede for hun endnu engang skulle have skruet op for sin dosis. 

Line Hoffmeyer er hjertepatient og har levet med et donorhjerte siden 2012. Derudover har hun tidligere fortalt, at hendes krop desværre er begyndt at danne antistoffer, der i værste tilfælde kan afstøde og ødelægge hendes hjerte.