DMI med fantastisk melding

Sarah S

57 uger siden

|

02/08/2023
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Dagens topnyheder

Juli måned har i år været den vådeste nogensinde. Rekorden for den hidtil vådeste juli måned, var i 1931 - men den er nu slået.

Derfor har mange danskere - og sikkert også de mange udenlandske turister - kigget længselsfuldt efter solen. Men den har altså ikke været at se mange timer i juli.

I disse dage er Smukfest også i fuld gang, hvor i går, tirsdag, blev en særdeles våd omgang for de mange festivalgæster.

Men nu lyder der altså en ny melding fra DMI, og nu er det endelig en af de bedre.

Beskeden lyder på, at onsdagen kun vil byde på enkelte byger, samt mulighed for at se solen. Onsdagen byder på temperaturer omkring 20 grader og det meldes, at den 'dagen sagtens kan bruges udendørs'.

Det gode vejr vil dog ikke vare længe, så det er med at nyde det. Et lavtryk har nemlig kursen mod Danmark, og derfor vil endnu en omgang regnvejr ramme i aften og i nat, og torsdag vil det blot blive aflyst af en masse byger torsdag.

"Frem mod weekenden ser det ud til at skal have mere gang i vinden, så ja, afslutningen på børnenes sommerferie bliver heller ikke noget der minder om sommervejr," lyder det desuden fra DMI.