Nu kan der være håb på vej til folk med cølikali, der er kendt som glutenallergi i den brede offentlighed.
En nyligt udviklet pille skal gøre det muligt, at nyde pizza, brød, øl og pasta uden at måtte slide med hovedpine.
Selvom det ikke er en endelig kur, så er det en mulighed for at afhjælpe nogle af problemerne, siger Hoon Sunwoo, der har brugt de seneste 10 år på at udvkle pillen.
- Min ven har glutenallergi. Vi har aldrig kunne drikke en øl sammen, så det er derfor jeg har udviklet pillen - for at kunne hjælpe min ven, siger Hoon Sunwoo, ifølge CBC.
Den nye pille bruger antistoffer fra æggeblomme, der indkapsler gluten, og lader det passere gennem kroppen uden at gøre skade.
- Denne pille behandler ikke glutenallergi og den kurerer det ikke, men det er håbet, at den vil hjælpe allergikere og forbedre deres livskvalitet, så de kan socialisere på lige fod med deres venner og familie, siger han, ifølge CBC.
Glutenallergikere vil skulle tage pillen fem minutter før de spiser eller drikker, og i de kommende to timer, vil de kunne indtage ting, der ellers ville gøre dem syge.
Hoon Sunwoo understreger dog, at folk stadig skal afholde sig fra gluten i hverdagen.
Pillen skal nu gennemgå de sidste forsøg næste år inden den kan komme på markedet.