Det er meget almindeligt at vi putter en skive citron i vandet, når det skal være ekstra lækkert at drikke det.
Men den lille ekstra gevinst er, at bl.a. citron kan være med til at booste din forbrænding.
Så der er ikke nogen grund til at gemme citronskiven til en særlig lejlighed. Det forklarer læge Shilpi Agarwal på iVillage.com.
Så meget taber du dig ved at stå op at arbejde. Se mere på Soendag.dk
Her er tre ingredienser, du ifølge lægen bør tilsætte vandet, før du drikker det:
Citrusfrugter:
Citrusfrugter indeholder masser af C-vitaminer, og så er de med til at transportere fedt væk på celleniveau. Især citron og appelsin er en super fedtforbrænder.
Så put tre-fire tynde skiver appelsin eller citron i et stort glas vand og nyd, at den gode smag også betyder ekstra forbrænding.
Så hårdt er det at forbrænde en Marsbar. Få svaret på Q.dk
Agurk:
Agurk er fantastisk til at gøre et glas vand mere frisk i smagen, men agurk indeholder også en masse kalium, C-vitaminer og A-vitaminer.
Put 6-8 skiver i et glas vand, og det vil hjælpe kroppen med at udrense affaldsstoffer og sætte gang i forbrændingen.
Cayennepeber:
Det kan godt være, at det kræver lidt overvindelse at putte et stærkt krydderi i dit vandglas. Men du bør give det en chance, for det har vist sig at være rigtigt godt til at skubbe til forbrændingen.
Og så vil det som bonus give dig en mæthedsfornemmelse bagefter.
Rent cayennepeber er ikke så lækkert, men skær nogle jordbær og blåbær i skiver og tilsæt en halv teskefuld cayennepeber.
Du får en sød vanddrik med lidt bid.
Lisbeth Madsen, NewsDesk, Aller Media