Skandale efter pokalfinale: Stjernespiller overfaldet og brækker kravebenet

Skrevet af Nicolai Haugsted

1 uge siden

|

10/05/2024
Foto: Jaromir Chalabala/Shutterstock
Foto: Jaromir Chalabala/Shutterstock
Spilleren blev overfaldet på vej hjem.

Dagens topnyheder

Torsdag aften skulle have været en festlig begivenhed for den belgiske dartspiller Kim Huybrechts, der var taget til Bruxelles for at heppe på sit favorithold, Royal Antwerp, i pokalfinalen mod Royale Union Saint-Gilloise.

Men festlighederne tog en dramatisk og smertefuld drejning for Huybrechts, da han efter kampen blev angrebet af en gruppe unge.

Antwerp tabte kampen 0-1, men den største nedtur for Huybrechts ventede uden for stadion.

På vej til bussen, der skulle bringe ham hjem til Antwerpen, løb han og en ven ind i en gruppe lokale bøller.

Ifølge rapporter i Het Nieuwsblad blev dartstjernen hurtigt mål for en voldelig overfald, og en video delt af avisen viser Huybrechts liggende på jorden i åbenlyse smerter.

Vidner beskriver, hvordan Huybrechts forsøgte at undslippe sine angribere, men blev skubbet til jorden og sparket flere gange på kroppen.

På trods af den brutale behandling formåede Huybrechts at rejse sig og fortsætte sin vej til bussen, hvor han modtog førstehjælp.

Knoglebrud flere steder

Situationens alvor blev senere bekræftet af Huybrechts' hustru, Dana Verhaegen, på Facebook. Hun meddelte, at han har pådraget sig to brud på højre kraveben.

Darts News rapporterer, at han skal opereres og sandsynligvis vil gå glip af flere kommende turneringer, da han er højrehåndet og dermed direkte påvirket af skaden.

Myndighederne har endnu ikke kommenteret på sagen, og det er uvist, om der er foretaget anholdelser i forbindelse med overfaldet. Imens sender fans og følgere deres bedste ønsker til Huybrechts, i håbet om en hurtig bedring og en snarlig tilbagevenden til sporten.