Intense choko-hindbærbomber, der smager af mere!
Til cirka 25 trøffelkugler skal du bruge:
150 g mandler
150 g dadler, udstenede
150 g hindbær – friske eller optøede
45 g kakaopulver + ekstra til at trille i
Begynd med at blende mandlerne til groft mel i en foodprocessor. Tilsæt de udstenede dadler og kakaopulveret og blend indtil massen er findelt og så småt begynder at samle sig – det kan godt tage et par minutter.
Hæld massen op i en skål. Med hænderne æltes hindbærrene ind i daddelmassen.
Den færdige trøffelmasse rulles til kugler, som trilles i kakaopulver.
Hindbærtrøflerne kan opbevares i en lukket beholder på køl i op til en uge.
Sabine Murati er 26 år og uddannet naturopath i biologisk medicin fra Institut for Biologisk Medicin. Hun er bosat i Canada og blogger om stenalderkost og sundhed på www.mypaleopantry.com.
Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler: