Flødestuvet spinat

webmaster

360 uger siden

|

24/01/2018
Opskrifter
Opskrift på Flødestuvet spinat
Flødestuvet spinat
Klassisk tilbehør til fiskeretten, som laves af frossen spinat og fløde. Den bedste opskrift på flødestuvet spinat til i dette tilfælde laks, men kan sagtens bruges til andre fiske- og kødretter. Velbekomme.

LIGE NU LÆSER ANDRE OGSÅ

Denne opskrift er tilpasset til 4 personer. Ønsker du at lave opskriften til 2 eller 8 personer, så er det blot at halvere ingredienserne eller fordoble ved 8 personer.

Ingredienser

2 poser frossen spinat
1 spiseske oliveolie
2 dl piskefløde
400 gram røget laks
1 spiseske smør
1 spiseske salt
1 spiseske peber
1 rustikt baguette 

Sådan laver man flødestuvet spinat

Fremgangsmåde

Tag spinaten ud af posen og tø den halvt op. Kom derefter spinaten i en gryde med smør, olie, peber og salt.

Varm den flødestuvet spinat godt op og hæld den bagefter i en sigte. Det er vigtigt, at du presser det meste af væden fra. Dette kan gøres med en grydeske eller blot presse hånden på spinaten.

Når væden er løbet fra spinaten, så put den tilbage i gryden og tilføj piskefløde. Kog hele blandingen op og smag den til med salt og peber.

Put baguette brødet i ovnen, til det bliver lunt.

Tag din flødestuvet spinat og anret den med fisken.

God fornøjelse!