Denne opskrift er tilpasset til 4 personer. Ønsker du at lave opskriften til 2 eller 8 personer, så er det blot at halvere ingredienserne eller fordoble ved 8 personer.
Ingredienser
2 poser frossen spinat
1 spiseske oliveolie
2 dl piskefløde
400 gram røget laks
1 spiseske smør
1 spiseske salt
1 spiseske peber
1 rustikt baguette
Sådan laver man flødestuvet spinat
Fremgangsmåde
Tag spinaten ud af posen og tø den halvt op. Kom derefter spinaten i en gryde med smør, olie, peber og salt.
Varm den flødestuvet spinat godt op og hæld den bagefter i en sigte. Det er vigtigt, at du presser det meste af væden fra. Dette kan gøres med en grydeske eller blot presse hånden på spinaten.
Når væden er løbet fra spinaten, så put den tilbage i gryden og tilføj piskefløde. Kog hele blandingen op og smag den til med salt og peber.
Put baguette brødet i ovnen, til det bliver lunt.
Tag din flødestuvet spinat og anret den med fisken.
God fornøjelse!