Frem med panden og tænd op for komfuret. Følg opskriften herunder og husk at have disse råvarer klar.
Ingredienser
4 æg
1 teskefuld lyst rørsukker
3 deciliter mælk
250 gram hvedemel
50 gram smør
Kan tilføjes en halv vaniljestang, som giver dine pandekager en ekstra rund smag.
Sådan laver du gammeldags pandekager
Fremgangsmåde
Slå æggene i en skål og pisk dem sammen med rørsukkeret, salt og hvedemelen. Hæld mælken i blandingen lidt af gangen og pisk rundt i dejen til der ikke er flere klumper.
Kom en smule smør på panden og fordelt den godt, så den dækker hele fladen. Hæld pandekagedejen på den varme pande og lad dem stege indtil de er fine lysebrune på begge sider.
Læg pandekagerne på en tallerken og så er de klar til at spise. Hvis du gerne vil holde dine pandekager varme lidt længere tid, så kan man lægge et stykke staniol over dem.
De kan spises med syltetøj og sukker, men kan også varmt anbefales med Nutella.
God appetit!