Trist nyt fra populær app: Lukker alle butikker den 31. maj

Skrevet af Emil Martesen

1 uge siden

|

08/05/2024
Foto: Shutterstock
Den 31. maj lukker alle de fysiske butikker.

Dagens topnyheder

Den populære børnetøjsapp Reshopper tager nu et drastisk skridt for at redde økonomien ved at lukke alle deres fysiske butikker i Danmark.

Det er et strategisk valg, der kommer efter det blev klart, at butikkerne ikke kunne løbe rundt parallelt med deres miljømæssige ambitioner.

Det skriver Reshopper på sin hjemmeside.

Her lægger de ikke skjul på, at de har valgt at fokusere udelukkende på deres online markedsplads:

"Desværre må vi erkende, at butikker ikke kun skal være bæredygtige for kloden, men også for økonomien, og det har vi ikke kunne få dem til at blive", lyder det i et skriv fra Reshoppers CEO Casper Blom på hjemmesiden, inden de fortsætter:

"Derfor har vi taget den svære beslutning, at lukke vores fysiske butikker og fokusere på det, som trods alt også er kernen af hvem vi er: En markedsplads hvor danske familier nemt og sikkert kan handle secondhand med hinanden. Butikkerne vil have sidste åbningsdag d. 31. maj".

Nu vil fokus udelukkende ligge på appen, som allerede er en etableret platform for køb og salg af børnetøj, sko og udstyr. Det er en platform, der tilsyneladende lever op til både brugernes og virksomhedens forventninger med 250.000 brugere og 100.000 varer solgt hver måned.

Selvom de fysiske butikker, der ligger i storbyerne Aarhus, Kolding, og København, vil have deres sidste åbningsdag den 31. maj 2024, understreger Reshopper, at brugere med Plus-abonnementer fortsat vil nyde de samme fordele.