John troede han skulle castes til film med Tom Cruise: Så blev han bedt om at røre ved 'pølsen'

Skrevet af Henrik R

1 uge siden

|

10/05/2024
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
John var overbevist om, at han skulle cases til en ny film med Tom Cruise. Desværre vidste han ikke, hvad der ventede ham.

Dagens topnyheder

For mange skuespillere er noget af det ypperste at komme til Hollywood, og få rollen i en film ved siden af en stor stjerne. Derefter naturligvis for selv at blive en stor stjerne.

For hver person det lykkes for, er der hundredevis eller måske endda tusindvis, der aldrig kommer i nærheden af det stjernestøv, berømmelse og rigdom, som der drømmes om.

For John, var det dog lige ved og næsten, eller det troede han hvert fald. Det viste sig nemlig, at det hele var for godt til at være sandt.

Kontaktet af kendt instruktør

John Taylor havde en stor drøm om at komme til Hollywood, og han havde kun haft roller i små film. Pludselig en dag blev han kontaktet af ingen ringere end Doug Liman, en kendt Hollywood-instruktør, som blandt andet har stået bag Bourne-trilogien med Matt Damon.

"Det var surrealistisk, spændende og underligt," fortæller John Taylor i en nylig dokumentarserie 'Hollywood Con Queen'

Det skulle naturligvis vise sig, at Doug Liman ikke var manden, der havde kontaktet John Taylor, men det kommer vi til senere.

Penge på bordet

John blev hurtigt introduceret for en anden Hollywood-personlighed, Donna Langley, der er hos filmselskabet Universal.

Da filmen de ville caste John til, krævede at han var fysisk udholdende, skulle han gennemføre kampsportstræning. De bad ham derfor betale omkring 6.000 danske kroner forud for at dække træningen.

Det tænkte John ikke, at der var noget unormalt over, og han var sikker på, at han talte med de rigtige personer, når der blev ringet op til ham.

De følgende dage talte John i telefon med 'Doug' et hav af gange, og flere gange var det timelange samtaler. Alt sammen hvor John fik diverse instruktioner, blandt andet at han skulle se en hulens masse specifikke film og skriver detaljer ned og specifikke karakterer, som han kunne bruge til rollen.

"Jeg sad konstant og ventede ved telefonen på det næste opkald, og hvad de ville have mig til at gøre," fortæller John Taylor i dokumentaren.

Så tog sagen en uhyggelig drejning

Næste gang John blev kontakt af Doug og Donna, ramlede det hele sammen.

Donna ringede John op på Skype efter aftale, og her skulle John udøve en scene for hende. Hans kamera var tændt, mens 'Donnas' var slukket.

Donna bedte ham om at tale med denne fiktive kvinde i scenen, og derefter kysse med hende.

John gjorde hvad han fik besked på, men responsen var ikke positiv. Hun sagde, at hun ikke kunne mærke ham. John var enig, og fortalte, at det var meget akavet, og derfor aftalte de, at han skulle have lidt forberedelsestid, og så ville det prøve igen.

Et par timer senere ringede 'Donna' igen. Nu bad hun John om at lave scenen, men uden bukser på. John indvilligede, da han havde underbukser på, og da kameraet alligevel ikke gik længere ned end til livet.

Så kom beskeden:

'Rør ved dig selv'

John nægtede og sagde "Det er for latterligt. Det er ikke OK, hvad du beder mig om", fortæller John Taylor i dokumentarserien, inden han uddyber, at han rystede som aldrig før.

John fandt hurtigt ud af, at han var blevet svindlet, og han havde brugt omkring 40.000 danske kroner på det. Dog fandt John ikke dengang ud af, hvem der stod bag.

Her er bagmanden

Foto: Apple TV

Mens John ikke dengang fandt ud af, hvem der stod bag, så ved han det i dag.

Det er nemlig kommet frem, at det er indonesiske, Hargobind Punjabi Tahilramani, der også er kendt som 'Hollywood Con Queen' der er bagmanden.

Hargobind står ifølge britiske Metro bag mere end 300 scams, hvor han har snydt sig til mere end 7 millioner danske kroner. Alt sammen i perioden 2013 til og med 2020.

Hollywood Con Queen blev anholdt den 25. november 2020 på et hotel i Manchester.

Den 6. juni 2023 slog en britisk dommer fast, at Hargobind Punhabi Tahilramani skal udvises til USA, hvor han skal for retten.

I dag er Tahilramani dog stadigvæk i England, hvor han forsøger at kæmpe imod udvisningen.

Dokumentaren 'Hollywood Con Queen' kan ses på Apple TV.