I dag træder det i kraft: MobilePay har gjort det muligt

Skrevet af Emil Martesen

18/04/2024
Foto: Dagens.dk
Foto: Dagens.dk
I dag træder det i kraft.

Dagens topnyheder

Det går ikke stille for sig hos MobilePay, og nu har endnu en stor nyhed set dagens lys.

Stripe, en finansiel infrastrukturplatform, oplyser i dag, at MobilePay-betaling nu er tilgængelig for Stripe-brugere i 29 lande.

Ved at tilbyde MobilePay kan Stripe-brugere få adgang til 6 millioner MobilePay-kunder i Danmark og Finland uden yderligere aftaler eller ændring af deres kode. Virksomheder som Refurbed, en cirkulær økonomi markedsplads for elektronik, bruger allerede MobilePay som betalingsmulighed med Stripe.

Sådan lyder meldingen i en pressemeddelelse, som Dagens.dk har fået tilsendt på redaktionsmailen.

Med tilføjelsen af MobilePay har Stripe-brugere nu adgang til mere end 100 betalingsmetoder uden at skrive så meget som en linje kode. Stripe Checkout og Payment Element viser kun de mest relevante betalingsmetoder for hver enkelt kunde, baseret på enhed, placering og mere.

MobilePay-integrationen indgår også problemfrit med Stripe Connect, hvilket gør det muligt for markedspladser og platforme automatisk at udbetale omsætning eller opdele betalinger til deres partnere:

"MobilePay-løsningen på Stripe gør det problemfrit at komme ombord for nye kunder, og vi har set konverteringsraterne forbedres mellem 10-20%. At bestille en service hos os er lige så nemt som at købe dagligvarer nu, hvilket vil gøre os i stand til at udvide vores kundebase i Danmark”, siger Saxo Merrild, administrerende direktør i HandyHand.

"At udvide vores række af betalingsmetoder, især lokale muligheder, har vist sig at være meget vigtig for vores omsætningsvækst. Den igangværende introduktion af nye tjenester fra Stripe, såsom MobilePay, er en væsentlig åbning for vores forretning. Stripe giver os mulighed for at kanalisere vores tid og energi til at tilfredsstille vores partnere i stedet for at blive bundet af integrationsudfordringer", udtaler Milad Fallah, CEO for Werz.

"At tilføje lokale betalingsmetoder som MobilePay gør det muligt for internationale virksomheder at skabe større kundeengagement, øge transaktionsindtægterne og maksimere konverteringen. Vi er begejstrede for at tilføre endnu en lokal betalingsmetode til vores europæiske brugere", sagde Margreet Brenkman, Head of Northern Europe hos Stripe.