Han tager sin hund med på tur i en trillebør: Næsten alle fælder en tåre, når de hører hvorfor

Skrevet af Emil Martesen

27/04/2024
Foto: Privat
Foto: Privat
Folk kan ikke holde tårerne tilbage, når de stifter bekendtskab med historien.

Dagens topnyheder

Historien om Carlos Fresco og hans hund Monty har grebet folks hjerter verden over. 

Men det forstår man skam godt, når man stifter bekendtskab med den hjertevarme historie. 

Carlos og Monty havde et dybt og betydningsfuldt bånd, der strakte sig over ti år. De delte utallige eventyr og oplevede ubetinget kærlighed. 

Men da Monty blev ramt af leukæmi, vidste Carlos, at tiden var knap, og at de snart skulle tage afsked. 

Og Carlos ønskede at give sin trofaste følgesvend en sidste uforglemmelig oplevelse. De to havde altid nydt at udforske de betagende bjerge i Storbritannien sammen, men på grund af Montys sygdom kunne han ikke længere bevæge sig som før. 

Men det stoppede dog ikke Carlos fra at gøre noget ekstraordinært. 

Det skriver sosialnytt.com.

Han besluttede sig for at tage Monty med på en sidste tur til Fan og Pen-bjergene i Wales, et af deres yndlingssteder. 

Men det helt store spørgsmål var hvordan Carlos kunne sørge for, at Monty kunne deltage, når han ikke længere kunne gå? Han kom op med en genial løsning - han rullede Monty rundt i en trillebør. 

På deres tur mødte Carlos og Monty mange venlige vandrere, der var berørt af deres historie. Nogle tilbød endda at hjælpe med at køre Monty på hans sidste eventyr. 

Det var tydeligt, at kærligheden til kæledyr var universel, og mange delte Carlos' sorg over at miste en elsket pelsven. 

Den 21. juni 2021, blot nogle få dage efter den rørende tur, sov Monty stille ind ved foden af Carlos' seng. Carlos blev efterladt med et væld af smukke minder om deres tid sammen og den ubrydelige kærlighed, de havde delt. 

Denne historie er et vidnesbyrd om den dybe forbindelse mellem mennesker og deres kæledyr. Når vi mister dem, føler vi en sorg lige så stærk som ved tabet af en nær slægtning. 

Carlos' dedikation og kreativitet for at give Monty en sidste uforglemmelig oplevelse minder os om vigtigheden af at værdsætte og fejre vores elskede kæledyr, mens vi har dem hos os.