Efter kræft-chok: Nu er der nyt fra kongehuset

Skrevet af Emil Martesen

2 uger siden

|

01/05/2024
Foto: Den britiske royale familie
Foto: Den britiske royale familie
Nu er der nyt fra kongehuset.

Dagens topnyheder

Teorierne var mange inden prinsesse Kate i en åbenhjertig video delt den nedslående nyhed om, at hun er diagnosticeret med kræft.

Hele episoden tager sin begyndelse I slutningen af januar, hvor Kensington Palace meddelte, at prinsessen havde gennemgået en planlagt operation i det abdominale område og skulle forblive på hospitalet i 10-14 dage.

På det tidspunkt forventede man ikke, at hun ville genoptage sine kongelige pligter før efter påske, og det var under denne operation, at lægerne opdagede kræften.

Og sidenhen har det været sparsomt med detaljer fra den sygemeldte prinsesse af Wales, siden hun tilbage i marts stod frem i en video og fortalte om sin kræftdiagnose, som du i øvrigt kan se i bunden af artiklen.

Men nu er der nyt.

I hjertet af London, hvor pulsen af kongelig støtte aldrig synes at falde til ro, finder vi prins William på en særlig opgave, der denne gang har en mere personlig vinkel end sædvanligt.

Under sit besøg i James's Place blev prinsen mødt med en blanding af nysgerrighed og bekymring fra de fremmødte, som var ivrige efter at få en opdatering på hans hustru, prinsesse Kates tilstand:

"Undskyld. Har De noget imod, at jeg spørger Dem, hvordan deres hustru og børn har det?" spurgte hun ifølge Daily Mail.

Og prinsen svarede straks:

"Alt går godt, tak. Ja, vi har det godt".

Detaljerne omkring hendes sygdom er sparsomme, og det vides ikke, hvilken type kræft hun kæmper imod.

Du kan se videoen af prinsessen, der offentliggøre at hun er diagnosticeret med kræft, herunder: