Dennis Knudsen blev idømt 40 dages fængselsstraf: Nu er der nyt i sagen

Skrevet af Kamille Isaksen

19 uger siden

|

04/01/2024
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Det er ikke længe siden, at Dennis Knudsen modtog sin dom - og nu er der nyt i sagen.

Dagens topnyheder

Der er løbet meget vand i åen for Dennis Knudsen siden han tabte hovedet, da han valgte at flå en bom op for at komme om bord på aftenens sidste færge til Sjællands Odde fra Molslinjens færgehavn i Aarhus. Kendisfrisøren havde sine tre børn med i bilen, og de overværede hele situationen. 

I kølvandet på episoden har han fået konfiskeret sin 1,2 millioner kroner dyre Audi Q7 samt fået frakendt kørekortet.

Dennis Knudsen straffes med fængsel i 40 dage - men straffen skal kun fuldbyrdes, hvis han begår noget kriminelt de næste to år. 

Det skrev Ekstra Bladet.

Men det stopper dog ikke her.

Tiltalte skal betale en bøde på 2000 kroner. Han fratages kørekortet. Bilen skal konfiskeres. Det er truffet af et enig domsmandsret. 

Det betyder, at Dennis Knudsen er blevet frifundet for grov vold, men dømt for fareforvoldelse.

Nu er det dog kommet frem, at den 60-årige kendisfrisør Dennis Knudsen har besluttet sig for ikke at anke den dom, han modtog kort før jul, hvori han blev idømt 40 dages betinget fængsel for fareforvoldelse og vanvidskørsel. Denne beslutning markerer en accept af konsekvenserne af hans handlinger og en vilje til at lægge sagen bag sig.

Hans advokat, Mette Grith Stage, har bekræftet over for SE og HØR, at Dennis Knudsen har accepteret dommen. "Jeg har givet Dennis det råd at modtage denne dom. Han får den mildest mulige straf, man kan få i den her situation, og derfor er mit råd til ham at få lagt det her bag sig," udtaler hun.

Dommen, der er gjort helt betinget og uden krav om samfundstjeneste, afspejler ifølge Mette Stage en retslig forståelse for den situation, Knudsen befandt sig i. Hun påpeger dog, at situationens alvor ikke skal undervurderes.

Som følge af dommen er Dennis Knudsen frataget retten til at køre bil indtil august, hvor han kan ansøge om at få sit kørekort tilbage. Han skal dog gennemgå en ny køre- og teoriprøve, før han igen kan sætte sig bag rattet.