Alle evakueret: Bombetrussel ved Østre Landsret

Skrevet af Nicolai Haugsted

26/04/2024
Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix
Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix
Politiet var hurtig til at evakuere.

Dagens topnyheder

Fredag formiddag blev Østre Landsret i København centrum for alvorlig uro, da Københavns Politi iværksatte en evakuering af alle tilstedeværende på grund af en bombetrussel.

Politiet tog hurtigt affære og sikrede, at området blev afspærret for at beskytte borgerne mod potentielle farer. "Vi har evakueret Østre Landsret på grund af en bombetrussel," meddelte politiet i en kortfattet erklæring. Dette blev efterfulgt af yderligere forsikringer om, at alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger blev implementeret: "Vi tager de nødvendige forholdsregler og har afspærret et område, således at der ikke er fare for borgere."

Politiet vil løbende samarbejde med andre relevante myndigheder, hvilket tyder på en koordineret indsats for at håndtere truslen effektivt. Selvom detaljerne om bombetruslen var sparsomme, understregede politiet deres engagement i at holde offentligheden informeret: "Vi samarbejder med relevante myndigheder og vil opdatere løbende."

Mens myndighederne arbejder på at afklare situationen og sikre, at ingen kommer til skade, forbliver retsbygningen og det omkringliggende område under streng overvågning. "Vi har ikke yderligere lige nu," afsluttede politiet.